OOSTZAAN/KLAASWAAL - In de derde klasse van het zaterdagvoetbal blijft Reiger Boys bovenin meedraaien. De ploeg van trainer Tom Boukes won op bezoek bij OFC in een doelpuntrijk duel met 4-5. De vrouwen van Reiger Boys moesten zich in de uitwedstrijd bij SSS tevreden stellen met een punt: 1-1.

Een week na de eerste nederlaag van het seizoen, tegen Always Forward (0-1), stond voor Reiger Boys het uitduel tegen OFC op het programma. in oostzaan begonnen de geelzwarten goed en stond het binnne twintig minuten op een 0-2 voorsprong door een benutte strafschop van Dave van Dekken en een treffer van Daan de Vries. OFC deed nog voor de rust iets terug en kwam kort na de pauze zelfs op gelijke hoogte toen het ook een strafschop wist te benutten.

Reiger Boys wist vervolgens toch weer het verschil te maken. Chris Coesel zorgde voor een hernieuwde voorsprong en zowel Van Dekken als De Vries zorgden voor hun tweede doelpunt van de middag. Tussendoor scoorde OFC nog tweemaal tegen waardoor men eindigde op 4-5.

Vrouwen
Op een nat en zwaar bespeelbaar veld heeft Reiger Boys VR1 een punt overgehouden aan het uitduel bij SSS. Ondanks een overwicht kon trainer Arnold de Block wel leven met een punt gezien de omstandigheden. Kort voor de rust opende Marouscha Ruiter de score, maar bijna direct daarna scoorde de thuisploeg tegen. Na de rust kwam er geen verandering meer in die stand.