ROTTERDAM - De vrouwen van Reiger Boys/Woest moeten de koppositie in de Eredivisie zaalvoetbal voorlopig aan streekgenoot Team Alkmaar/Sportstars laten. Vrijdagavond leek de ploeg van coach Monique van der Rijst op weg naar de zege, maar en ruime voorsprong bij TPP/Feyenoord werd teniet gedaan door een ontketende Jennifer Oliveira die vier maal het net vond (5-4)

Tien minuten na de rust leek er nog niets aan de hand voor de Heerhugowaardse formatie toen Chantal Hendriksen haar tweede van de avond maakte en de stand op 1-4 bracht. In de eerste helft speelde Reiger Boys al uitstekend en had het via een eigen doelpunt en treffers van Zoyla Barendse en Hendriksen al een verdiende voorsprong genomen.

Na de ruime voorsprong ging het echter volledig mis en kregen de gasten geen grip meer op Jennifer Oliveira die in de eerste helft ook al had gescoord. Met nog drie doelpunten, en tussendoor ook nog een eigen doelpunt keerde zij de wedstrijd volledig om in Rotterdams voordeel.