HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard en Hoorn zijn al jarenlang misschien wel de twee grootste zaalvoetbalsteden van Nederland. Heb je bij de mannen FC Marlene tegen Hovocubo als derby bij de vrouwen is de enige echte derby van Noord-Holland die tussen Reiger Boys/Woest en Hovocubo.

Beide ploegen zijn prima onderweg in de competitie. Pakte Reiger Boys / Woest 6 punten uit 4 wedstrijden en won afgelopen weekend van Avanti / ophetwad.nl daar deed Hovocubo het nog iets beter met 9 punten uit 4 wedstrijden.

Bij de ploeg uit Hoorn van coach Rudy Monde is vooral Chelly Drost als topscoorster een van de uitblinkers bij de start van het seizoen. Reiger Boys / Woest van Monique van der Rijst leunt op het collectief en op een aantal supertalenten zoals Floor Spaan en Zoyla Barendse.

De wedstrijd tussen Reiger Boys / Woest en Hovocubo belooft een prachtige derby te worden die altijd bol staat van de spanning. De wedstrijd begint om 20:30 uur in Sporthal Waardergolf in Heerhugowaard. U bent van harte welkom.