ZAANDAM – Na een sterke 4-0 overwinning is Reiger Boys erin geslaagd om ook haar tweede competitie wedstrijd te winnen. Op bezoek bij PSZ werd er met 1-3 gezegevierd.

De derdeklasser, onder leiding van de nieuwe coach Wesley Visser, wist vorige week de competitie te starten met een ruime 4-0 overwinning op Alcmaria Victrix, terwijl er voor die wedstrijd met een eerste plaats al succes werd geboekt in de poulefase van de beker.

Tegen PSZ leek het er qua score in de eerste helft niet op dat de geelhemden een tweede overwinning zouden pakken, aangezien Ronald Stor de thuisploeg op een 1-0 voorsprong bracht. Dat Reiger Boys de stand zou ombuigen in het tweede bedrijf zal dan ook een teleurstelling zijn geweest voor de Zaanse ploeg.

Via Diederik Luiken, Dave van Dekken en Ilco van der Hel werd er een 1-3 voorsprong neergezet. Coach Wesley Visser zag in het vervolg hoe zijn ploeg de voorsprong vasthield en zo de tweede competitie zege te boeken. Hiermee zijn de Heerhugowaarders sterk begonnen aan het seizoen en bezetten zij inmiddels de derde positie.

In de komende maand maakt Reiger Boys zich op voor vier wedstrijden, waarbij Opperdoes komende zaterdag de eerste opponent is. Vervolgens treft de ploeg Sporting Andijk, Hellas Sport en OFC. Hierna kan de gele brigade uit Heerhugowaard zich beraden op een doelstelling voor het komende seizoen.