HEERHUGOWAARD - In de midweekse ontmoeting tegen B&S in Den Helder, heeft team Schroevenhandel.nl wederom een gelijkspel behaald. Dit is de 3e remispartij in 5 ontmoetingen.

Perry Tuin had in de partij tegen Tom Beemsterboer totaal geen feeling. Tom stond na 3 beurten op 14 punten, waar Perry nog op 0 stond. In het vervolg bleef Tom scoren, en kon Perry niet antwoorden. Uitslag was dan ook winst voor Tom, 35-14 in 33 beurten.

Ook Peter Berndsen zat niet lekker in de wedstrijd. Tegen Rob Levering ging het halverwege nog gelijk op, 15 tegen 14. Maar daarna was het vooral Rob die regelmatig bleef scoren. Peter maakte nog wel een 5 aan het eind, maar dat was niet voldoende om Rob van de zege af te houden. 30-23 in 29 beurten.

Fred, die in de juiste flow zit, moest aantreden tegen Wim Stroet, en kijkt terug op een degelijke winstpartij. Bij 14-14 in beurt 18 was het onvoorspelbaar hoe het af zou gaan lopen. Wim maakte weliswaar een paar kleine series, maar Fred antwoordde dat met een 4 en een 6. Daardoor was het gat geslagen, en kon Fred de partij uitmaken. 23-30 in 35 beurten.

Hans Handgraaf is de speler in vorm. Ook Kevin Knol liep hier tegenaan. Ondanks een slechte start, 16-7 achter in beurt 18, kon Hans zich herpakken en een beetje dichterbij kruipen. Het kantelpunt in deze partij was dat Kevin dacht dat de partij over 30 punten zou gaan. Echter was dit niet het geval, waardoor Hans vleugels kreeg. Bij een stand van 33 tegen 24 voor Kevin, kwam Hans in actie. Hij maakte in de laatste 3 beurten, met nog 11 punten te gaan, een serie van 6-2 en 3. Een mooi einde van deze toch wel vreemde partij. 33-35 in 41 beurten.

Leuk weetje; Hans staat na 3 partijen op 1.060 gemiddeld!

Onze eerstvolgende wedstrijd is thuis in Heerhugowaard, op 21 oktober tegen Beer de Jong uit Den Haag.