HEERHUGOWAARD - KSV heeft ambitieuze toekomstplannen met aanstellen nieuwe hooftrainer en Hoofd Voetbaltechnische Zaken.

KSV heeft met Rowan Top voor het nieuwe seizoen 2022/2023 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. De 28-jarige Rowan Top is een goede bekende binnen de club en heeft zelf jarenlang bij KSV in het 1e elftal gevoetbald. Daarnaast is hij al jaren trainer bij de jeugd. Rowan kent de club als geen ander, woont om de hoek en is een gedreven voetballiefhebber. Met deze stap gaat het bestuur samen met Peter de Groot (Voetbaltechnische Zaken) en Rowan Top een meerjarenplan aan om met de selectie minimaal een ‘stabiele 3e klasser’ te gaan worden.

Peter de Groot is al enkele jaren bezig bij de jeugd en heeft daar met een mooi team van jeugdtrainers al mooie stappen gemaakt met het Technisch Hart. Als het aan de onderkant stevig is, dan is het mooi als de jeugd door kan stromen naar een goed niveau bij de senioren. Om dat te kunnen realiseren is Peter z’n functie verbreed naar Hoofd Voetbaltechnische zaken en zal de aandacht voor doorstroming van jeugd naar senioren vergroot worden.

KSV is dan ook blij met het binnen halen van deze echte KSV-ers en wensen ze alvast heel veel succes met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.