HEERHUGOWAARD - In de thuiswedstrijd tegen "Cafe van Ouds Havenzicht" uit Dordrecht hebben de spelers van Schroevengroothandel.nl goede zaken gedaan. Ondanks dat het niet vanzelf ging, heeft men het maximale eruit gehaald, met een 8-0 zege.


George Kenter speelde een voortreffelijke pot tegen Joop Frishert. De driehoekjes gingen er allemaal op. Dat gaf vertrouwen voor het verloop van de partij. Joop Frishert was niet opgewassen tegen het geweld en kon niet meekomen. Uitslag 30-9 in 28 beurten.

Fred Groen had meer moeite en speelde hoofdzakelijk tegen zichzelf. Zijn tegenstander, Ton van Eijs, kon geen potten breken, waardoor Fred zonder problemen de partij kon uitmaken. 30-20 in 52 beurten.

Hans Handgraaf speelde tegen Bart Rensen ook een eenzijdige partij. Beter gezegd "zakelijk " gespeeld. Winst na 41 beurten 35-20.

Resteert nog kopman Perry Tuin. Hij was de enige speler die een behoorlijke tegenstand moest dulden, tegen Rajiv Verma. Beide spelers gingen aanvankelijk gelijk op. Tot beurten 30 was Verma degene die steeds een paar punten voorop liep, tot Tuin in beurt 34 een 8 scoorde. Dat was het omkeerpunt in de partij. Waar Verma vastliep ging Tuin door en won op karakter in beurt 49. 35-32. Door deze overwinning staat Team Schroevengroothandel weer stevig in de middenmoot.

Maandag 14 november speelt het team in Wormerveer tegen EDO '83.