HAARLEM – Op bezoek bij Saxenburg is MHC Heerhugowaard er niet in geslaagd om een positief resultaat neer te zetten. Het doelpuntrijke duel eindigde uiteindelijk in een zege voor de thuisploeg, 4-3.

‘We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden de tegenstander goed onder druk. De ballen wilden alleen het doel niet in’, zei Tjade Bijlsma. Toch scoorde Lloyd Ovinge de openingstreffer. Vrij snel daarna kwam helaas de tegentreffer via een mooie tip in. Sven Balvers wist voor de rust de 1-2 te maken.

Na de rust volgde al heel snel de 2-2 en 3-2. ‘Wij wisten nog wel terug te komen tot 3-3 via Ewout Mallon, maar uiteindelijk wist Saxenburg toch weer op voorsprong te komen en eindigde de wedstrijd in 4-3.’