Leeuwaren– In Leeuwarden zijn de handbaldames van KSV tegen haar tweede opeenvolgende nederlaag opgelopen. Vorige week won koploper Geel Zwart, ditmaal was het Cometas die de Kruizenaren een nederlaag toebracht.

Voor rust ging het duel tussen Cometas en KSV gelijk op. Toch waren het de Heerhugowaardse handbalsters die met een voorsprong de kleedkamers opzochten. Nadat de thuisploeg tot 6-5 op voorsprong stond, en na 6-7 zelfs een gaatje sloeg, kwam KSV terug en stond het bij de rust met 11-13 aan de leiding. ,,In de tweede helft hebben wij teveel kansen gemist en ging het bij Cometas beter” zag speelster Rosina Vreeburg, zelf goed voor twee treffers.

,,Wij hadden regelmatig balverlies en misten penalty’s” vervolgt Vreeburg. De Ploeg uit Heerhugowaard stond vandaag onder leiding van een andere coach, Sandra Groenveld. ,,Leuk om te zien dat zij veel door wisselde waardoor iedereen bij ons speelminuten heeft gekregen en we als team gestreden hebben. De scherpte ontbrak helaas op cruciale momenten”.