HEERHUGOWAARD - In de thuiswedstrijd tegen team 't Steegje uit Made heeft het team uit Heerhugowaard een mooie overwinning behaald. Alleen Herman Slikker had zijn avond niet tegen Goof de Bok. Er was weinig wat goed ging. Slikker ging ten onder in 46 beurten. (29-35).

Leo de Jong had wel een redelijk goed gevoel tegen Gerbert van de Lee. Vooral in de tweede helft van de partij kon hij het verschil maken. Wel wat extra beurten nodig om te eindigen, maar in de pocket. 30-28 in 45 beurten. Dick van Mourik had in Mike van Tetering een geduchte tegenstander. Gelijk opgaand was dit een zéér boeiende partij. Vanaf punt 24 maakte Van Mourik een paar kleine series waarmee hij definitief de voorsprong nam. Dit gaf hij niet meer uit handen. 35-28 in 30 beurten.

Perry Tuin speelde op dat moment tegen Daniel van der Geld. Met een serie van 5 in de eerste beurt was duidelijk wat zijn plan was. Hier was Van der Geld het duidelijk niet mee eens, en kwam in beurt 31 nagenoeg langszij. Vanaf dat moment scoorde Tuin in zes van de acht beurten tien punten, en maakte knap uit in de 39e beurt. 30-20.

Door deze overwinning gaat het team (stevig op de 2e plaats) de winterstop in.