HEERHUGOWAARD - Het team van Schroevengroothandel.nl-Toggler Pluggen hebben in de 2e ronde goede zaken gedaan. In de uitwedstrijd in Dordrecht tegen team Merwehof-Derogee Beveiligingen, werd met 2-6 gewonnen. Vooral Fred Groen stak erboven uit met een gemiddelde van 1.000. Met series van 8,5,4,3 was Piet den Boer kansloos. 13-30 in 30 beurten.

Ook Dirk van Mourik kon zich winnaar uitroepen tegen Rijn den Adel. In de 2e helft v/d partij stonden beide spelers op 23 punten. Daarna was het eenzijdig, en ging van Mourik er met de winst vandoor. 29-35 in 41 beurten. In de partij van Hans Handgraaf tegen Wim Derogee werd ook het verschil in de laatste 12 beurten gemaakt. Derogee had een goede start, en stond halverwege met 15-7 voor, maar daar had Handgraaf geen boodschap aan, en kwam steeds beter in de wedstrijd. Dat resulteerde o.a. in series van 3 en 6.

Derogee had niet de macht meer om aan te haken, waardoor de winst naar Handgraaf ging. (21-30 in 40 beurten. Alleen Perry Tuin kon helaas geen potten breken.
Tegen Piet van Es was geen kruid gewassen. Van Es speelde een degelijke pot, waar Tuin grote moeite had met scoren. Uiteindelijk ging Van Es er met de winst vandoor. 35-16 in 42 beurten.

A.s. vrijdag 24 september spelen we thuis tegen B&S uit Den Helder.Aanvang 19:30.