NIKA WAGENAAR PAKT HET BRONS!

Uitstekende prestaties afgelopen weekend op de Nederlandse Kampioenschappen toestelfinales in Hoofddorp!
Senna Kooij uit Spanbroek en Nika Wagenaar uit Hoogwoud turnde hier beide in de finale van het toestel brug. Senna mocht daarnaast ook nog in actie komen in de vloerfinale.
Beide meisjes turnden in de categorie Pupillen 1 N2.

Senna turnde als eerste in de vloerfinale. Hier liet zij een erg mooie oefening zien wat resulteerde in een eindscore van 11.633 punten en een keurige 9e plaats.

In de brugfinale mocht Senna als 3e haar oefening laten zien en zij deed dit geweldig! Een prachtige oefening leverde haar een 14.250 punten op en dat was meteen goed voor de eerste plaats in het tussenklassement.
Nika mocht als 5e turnster en ook zij liet een erg mooie oefening zien wat haar een fantastische score van 13.850 punten opleverde. Onze meiden stonden vanaf dat moment op de 1e en 2e plaats, dus het was nog erg spannend. Toen de laatste turnster moest was er nog altijd niets aan de stand veranderd, maar deze turnster liet een erg goede oefening zien, dus er werd in spanning afgewacht op haar score. Het cijfer bleek niet genoeg om Senna van het goud af te halen dus dat betekende NEDERLANDS KAMPIOEN BRUG en Nika behaalde een keurige BRONZEN MEDAILLE. Wat een toppers deze meiden!