BROEK IN WATERLAND/BERKEL EN RODENRIJS - De selectieteams van Reiger Boys hebben dit weekend geen punten kunnen bijschrijven. Zowel het eerste heren- als vrouwenteam gingen in een uitwedstrijd onderuit.

De vrouwen van Reiger Boys, uitkomend in de hoofdklasse, bleken zaterdag niet opgewassen tegen koploper Berkel. De ploeg van trainer Arnold de Block verloor na een 2-0 ruststand met 3-0 in Berkel en Rodenrijs en staat nu zesde.

Reiger Boys VR1 komt pas op 11 maart weer in actie als RVVH naar De Wending komt.

Heren
In de subtop van de derde klasse A ging Reiger Boys in een doelpuntrijk duel onderuit bij SDOB. De ploeg van trainer Tom Boukes kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door Timo Blind, maar nog voor rust had de thuisploeg het duel volledig gekeerd: 3-1.

Na de rust liep SDOB verder uit, maar door doelpunten van Floyd Groet en Kevin Pawirosemito werd het toch weer spannend in Broek in Waterland. SDOB-aanvaller Rick Boes maakte met zijn tweede treffer echter aan alle ilussies een eind: 5-3.

Reiger Boys speelt komende donderdag in het bekertoernooi een thuisduel tegen SEW (20.00 uur)