HEERHUGOWAARD - Het speeltoestel dat is gekocht uit de opbrengst van de Grote Clubactie van vorig jaar is zo goed als klaar. Enkele personen waaronder Piet Schouten, Jack Wezepoel en Wilko Bakker zijn vorige week vrijdag al begonnen het "bouwpakket" in elkaar te zetten.

Een aardige klus want het totale toestel bestaat wel uit meer dan honderd verschillende onderdelen en allemaal met een andere maat. Vandaag heeft Piet de laatste handelingen verricht en begin volgende week zal het geheel verankerd gaan worden in beton wat geleverd wordt door onze ster sponsor Van Muijen Betonbouw.

Vriendelijk verzoek aan de jeugd, het toestel kan en mag pas gebruikt worden zodra hij helemaal gereed is. Dat zal pas volgende week zijn als de afzetlinten verdwenen zijn, immers beton moet uitharden.

De volgende klus voor deze mannen is ook al bekend (Playstation hoek in de kantine) maar zal afhankelijk zijn van de verkochte loten in de Grote Clubactie van dit jaar. Nog niemand aan de deur gehad? Het bestellen van de loten kan ook online gebeuren via https://clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingReigerBoys2