DE NOORD - Hugo Boys is nog altijd kansrijk op een plekje in de nacompetitie van de vierde klasse A. In de thuiswedstrijd tegen Nieuwe Niedorp bleef de ploeg van trainer Ron Weinbrecher alweer voor de vierde keer op rij ongeslagen.

De ploeg uit De Noord deed tegen de nummer voorlaatst uit de stand bijzonder snel zaken. De wedstrijd was nauwelijks op gang toen Bob de Wit de score al opende en via een eigen doelpunt en een treffer van Pieter Bet was het duel feitelijk bij rust al beslist.

Na de rust controleerde Hugo Boys het duel en had het de nodige kansen om de score verder uit te bouwen. Dit gebeurde uiteindelijk middels een doelpunt van Bo Groen die de eindstand op 4-0 bepaalde. De thuisploeg eindigde het duel wel met tien man na rood voor Bas Haisma.

Met tien punten uit de laatste vier duels staat Hugo Boys op een vijfde plaats. Komende zondag gaan de oranjehemden op bezoek bij Geel Zwart '30 in 't Zand.