WINKEL - Hugo Boys heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij Winkel. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher knokte zich terug van een achterstand, maar stuitte bij een gelijke stand net iets teveel op een uitblinkende Nino Bosch, doelman van Winkel: 2-2.

Net als het gehele seizoen speelt Hugo Boys genoeg kansen bij elkaar, maar komt het moeilijk tot scoren. Vorige week werd daar een uitzondering op gemaakt toen men Zeemacht met liefst 6-0 wist te kloppen, maar tegen Winkel was het weer het oude liedje.

Waar Hugo Boys weer diverse kansen liet liggen daar scoorde de thuisploeg in de eerste helft wel tweemaal middels Chris Ursem en Ted Schaap. Na de rust was de ploeg uit De Noord vervolgens oppermachtig en door treffers van Guillaume Kabel en Don van Sermondt kwam het dan ook geheel verdiend op gelijke hoogte. Hugo Boys kreeg zelfs nog verscheidene kansen op de winst, maar Bosch bleek deze middag een te grote sta-in-de-weg.

Komende zondag speelt Hugo Boys op het eigen sportpark in De Noord de derby tegen de huidige koploper Con Zelo.