HEERHUGOWAARD - Reiger Boys heeft niet de competitiestart die het graag zou wensen. Zowel het eerste herenteam alsmede de vrouwen staan na dit weekend nog puntloos onderaan.

Reiger Boys 1 had vorige week wat vertrouwen geput uit de kleine nederlaag tegen het sterk geachte Olympia Haarlem, maar liep op bezoek bij Stormvogels voortdurend achter de feite aan. In IJmuiden stond de ploeg van Tom Boukes bij rust al op een 3-0 achterstand door doelpunten van Keus, Springer en Krop.

Na de rust kwam de Heerhugowaardse formatie wat beter voor de dag, maar telkens als men dichterbij kwam sloeg de thuisploeg ook weer toe. Na de 3-1 van Jordy Wijdenes maakte krop zijn tweede van de middag en het doelpunt van Daan Prins werd gevolgd door een treffer van Leone. In de slotminuut bepaalde Dave van Dekken uiteindelijk de eindstand op 5-3.

Reiger Boys VR1 speelde pas de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen, maar staat vooralsnog ook nog met lege handen. Tegen The Knickerbockers bleef het een uur lang doelpuntloos, maar wisten de gasten als eerste te scoren. Marouscha Ruiter leek met haar doelpunt een punt te redden voor Reiger Boys, maar vlak voor tijd sloegen de gasten uit Groningen alsnog toe; 1-2.