BEVERWIJK – Een penalty in blessuretijd zorgde ervoor dat Reiger Boys met een punt terugkeerde uit Beverwijk. Tegen DEM werd het een doelpuntrijk duel, 3-3.

“We speelden op een superslecht veld.” zei Pascal Kabalt over de omstandigheden. De staat van het veld werd duidelijk bij de openingstreffer. Een polletje zorgde ervoor dat een vrije trap van DEM raak ging. Door een fout op het middenveld bij Reiger Boys werd de score verdubbeld door de Beverwijkers.

Na een omzetting van coach Wesley Visser kwam Reiger Boys binnen vijf minuten terug tot 2-2 dankzij treffers van A junior Daniel Vos en Ilco van der Hel. “Zij waren klaar voor de slacht”, vervolgde Kabalt. Toch kwamen de Heerhugowaarders door een fout op achterstand. Een rake penalty van Kabalt bracht daar in extremis dus verandering in. “Het is zonde maar we speelden een goede tweede helft.”