HEERHUGOWAARD - Er komt na twee seizoenen een einde aan de samenwerking tussen KSV en hoofdtrainer Rowan Top, zo heeft het bestuur van de vijfdeklasser uit 't Kruis vandaag bekend gemaakt. Rowan Top is inmiddels alweer twee seizoenen actief bij KSV, maar wil graag weer meer met jeugd werken en heeft er daarom voor gekozen om komend seizoen als trainer van de JO23 bij AFC’34 aan de slag te gaan.


Dit seizoen staat KSV na 14 wedstrijden met 26 punten op de vijfde plaats en is nog volop in de race om het kampioenschap en promotie naar de 4e klasse.

"Rowan geeft aan dat het geen makkelijke keuze was", zo laat het bestuur van KSV weten." Als kind van de club is hij zeer dankbaar dat hij bij KSV de kans heeft gekregen om zich als hoofdtrainer te ontwikkelen. Voor nu wil hij zich dus nog op de jeugd richten. Hopelijk zullen we Rowan in de toekomst weer bij KSV, in welke hoedanigheid dan ook, kunnen verwelkomen".

Volgend seizoen

Bestuur en technische commissie zagen Rowan Top graag nog een seizoen doorgaan, maar respecteren zijn keuze. Top maakt natuurlijk het lopende seizoen nog af bij KSV, maar de club zal nu snel op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen.

"Het bestuur van KSV wenst Rowan veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging, maar Rowan en de selectie zullen er nu eerst alles aan doen om dit seizoen goed ten einde te brengen, met hopelijk iets moois in het verschiet".

Foto: DP Sportfotografie