WORMERVEER - Na een remise en drie verliespartijen was het voor Team Schroevengroothandel.nl weer eens tijd om de winst binnen te slepen. In Wormerveer speelde men de uitgestelde wedstrijd tegen EDO 83.


Na winst van Leo de Jong en Peter Berndsen op Frank van Schaik en Richard van der Erft, was het de beurt aan Perry Tuin en Hans Handgraaf om de klus te klaren. Maar dat ging verre van makkelijk. Perry Tuin had totaal het gevoel niet tegen Gijs Drost. Werkelijk niets ging goed, en het verlies was een feit. Ook bij Hans Handgraaf liep het anders dan gehoopt. Frans de Vries ging aanvankelijk als een malle richting de zege, maar toen kwam er iets in Hans naar boven wat hem naar grote hoogte bracht. Met een serie van 6 en gelijk daar achteraan een 7, was hij weer helemaal bij, en won uiteindelijk de partij. Met 2-6 was het zodoende een mooie uitslag voor het Heerhugowaardse team.

De komende wedstrijd is wederom buiten de deur. Zondag a.s. gaat men naar Dordrecht om te spelen tegen Cafe van Ouds Havenzicht.