Sportservice Heerhugowaard organiseert in de voorjaarsvakantie sportieve activiteiten. Voor elke leeftijd een uitdaging om mee te doen. In samenwerking met Stichting Kinderopvang Heerhugowaard en diverse verenigingen maken wij er ook deze vakantie weer een sportief feestje van.

 

Kleuterinstuif

Na het grote succes van de afgelopen jaren staat er ook deze vakantie een kleuterinstuif op het programma. Maandag 23 februari kunnen kinderen uit groep 1 en 2 zich van 10.00 uur tot 11.30 uur  uitleven tijdens de instuif met o.a. klimmen en klauteren, dansen op muziek, spelen met ballonnen en mikspelletjes. De instuif vindt plaats in gymzaal Eikenlaan, naast basisschool De Boomladder.  Meedoen kost €1,-.

 

Voorjaarsinstuif

Dinsdag 24 februari organiseert Sportservice Heerhugowaard voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van 10.00 uur tot 12.00 uur een voorjaarsinstuif. Sportservice werkt deze vakantie samen met diverse verenigingen en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard. Twirlvereniging De Boomtoppers en Rachel Dance verzorgen sportieve (dans) clinics, Kinderopvang Heerhugowaard komt de kinderen creatief vermaken. Daarnaast staan wij met een klim- en klauterparcours, slackline, acrogym en mikspelletjes.

Meedoen kost €2,-.

 

Balsportinstuif

Voor de echte balsporters is er op woensdag 25 februari een balsportinstuif. KSV Handbal, Honk- en Softbalvereniging The Herons en Mixed Hockeyclub Heerhugowaard zijn deze ochtend aanwezig. Maar er is meer te doen, zoals; panna knock out, tafeltennis, badminton en zelfs stoepranden. Zit jij in groep 5 t/m 8, kom dan tussen 10.00 uur en 11.30 uur naar Sporthal Waardergolf. Meedoen kost €2,-.Herons

 

 

Opgeven voor de activiteiten is niet nodig. Betalen kan op de dag zelf. Maak jij er ook een sportieve vakantie van? Vergeet niet je flesje water mee te nemen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Monique de Vries, 072 – 57 63 880 of via mdevries@sportserviceheerhugowaard.nl.

 

Sportservice Heerhugowaard stimuleert de jeugd van Heerhugowaard om minimaal 1 uur per dag te bewegen