ALKMAAR/ZAANDAM - Voor beginnende racefietsers en mountainbikers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen van 3 uur, die als doel hebben om alle facetten van het rijden op een racefiets of mountainbike te oefenen.


Deze trainingen starten in maart op twee locaties: Alkmaar en Zaandam. Er is ook een aparte trainingsgroep voor dames, gehouden in Heemskerk. Via onderstaande website lees je meer over de data en locaties. Als vervolg op deze trainingen, kun je in het voor- en najaar deelnemen aan het wielrenarrangement. Een goede voorbereiding op sportievere uitdagingen later in het seizoen! De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde trainers die opgeleid zijn door de NTFU op basis van het Start2Bike concept.

Goed voorbereid de weg op!

In de trainingen komen alle aspecten aan bod om verantwoord en veilig te fietsen. De basis wordt gelegd door het afstemmen van de fietser en zijn of haar fietshouding, het zogenaamde bikefitting. De deelnemers krijgen een gericht advies om soms met geringe aanpassingen een ideale houding te verkrijgen en met veel plezier te fietsen. Voor elke leeftijd en prestatieverwachting kunnen we ook een trainingsschema aanbieden, dat tijdens de clinics ontwikkeld wordt.

Bekijk voor meer informatie de website www.lechampion.nl/start2bike-trainingen-wielrennen en www.lechampion.nl/start2bike-mtb-trainingen