HEERHUGOWAARD - Zaterdag 18 mei werd de laatste plaatsingswedstrijd voor de 3e en 4e divisie trampolinespringen gehouden in Amsterdam. Voor SiU Heerhugowaard kwamen zes springers uit in diverse categorieën. Lieke Bras sprong twee keurige oefeningen en behaalde daarmee de finale in de 3e divisie Jeugd meisjes. In de finale werd Lieke zevende. Kyra de Boer behaalde vandaag een negende plaats in de 3e divisie pupil meisjes met haar oefeningen.

Nikki Witte springt dit seizoen voor het eerst mee in de competitie en deed dit erg goed. Ook vandaag stond ze weer in de finale en werd vierde in de 4e divisie Jeugd meisjes.

Jiska Mulder behaalde tijdens deze competitiewedstrijd de zilveren medaille en heeft zich voor het NK trampolinespringen geplaatst.

Ook Noor Brounne stond op het podium in de 4e divisie Junior meisjes op de tweede plaats. Samen met teamgenoot Sterre de Rijk gaat Noor naar het NK Trampolinespringen op zaterdag 22 juni in Ahoy Rotterdam.

Ook interesse in een proefles trampolinespringen? Kijk dan op www.siu-heerhugowaard.nl om een proefles aan te vragen. SiU is een gymnastiekvereniging met ruim 750 leden. Elke week bieden wij bijna 100 lesuren aan in verschillende disciplines zoals ouder & kindgym, kleutergym, recreatief turnen, selectie turnen, acrogym, trampolinespringen, dames en heren conditie, seizoenfit en aerobics.