JULIANADORP - SVW '27 blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Voor de vierde keer op rij ging de ploeg van trainer/coach Martin van Leuven onderuit in de uiterste slotfase. Ditmaal was het JVC dat met een late 1-0 de volle buit wist te grijpen.

Het was aanvoerder Joeri van Klink die bal in de slotminuut achter keeper kuipers schoot en dat werd in Julianadorp, ondanks de afwezigheid van publiek, met veel gejuich ontvangen. JVC maakt door die zege namelijk een flinke sprong naar de middenmoot waar SVW '27 nog altijd op het eerste punt wacht.

Van Leuven zag opnieuw dat het zijn ploeg opnieuw aan scorend vermogen ontbrak. In zeven wedstrijden werden er slechts drie doelpunten gemaakt. In de eerste helft kregen de groen-zwarten nog wel enkele mogelijkheden. Na de rust was JVC de betere partij al leek men af te stevenen op een doelpuntloze puntendeling. Daar dacht Van Klink echter anders over en dus stond SVW '27 wederom met lege handen.