HEERHUGOWAARD - SVW '27 is een club in beweging en wil graag haar netwerk en prachtige accommodatie delen met bedrijven in de regio. Om het nuttige en aangenaam met elkaar te verenigen organiseert men daarom op vrijdag 24 juni het jaarlijkse bedrijventoernooi.


Het toernooi is al jarenlang een begrip in Heerhugowaard. Een uitje met elkaar, lekker sportief bezig zijn en eventueel de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten. Peter de Boer van het organisatiecomité laat weten: "Het belooft vooral een hele gezellige sportavond te worden waarbij iedereen welkom is".

De Boer is vooral opgelucht dat alles weer mogelijk is nadat het toernooi in 2020 niet kon doorgaan en in 2021 in een afgeslankte vorm vanwege de coronapandemie. "Dit jaar wordt het weer als vanouds met alles er op en er aan. Inmiddels hebben zich al zestien deelnemende teams aangemeld, maar wij streven naar een toernooi met 24 teams, dus aanmelden is nog altijd mogelijk."

Het toernooi wordt gespeeld in een 7 tegen 7 vorm op een half veld, waarbij elk team tenminste vier wedstrijd gaat spelen. "Het ene team is natuurlijk sterker dan de andere dus wij proberen zo goed mogelijk naar niveau in te delen. Dat is echter niet het belangrijkste. Het gaat om de verbinding tussen bedrijven en mensen, de connectie met SVW '27, maar bovenal een sportief en gezellig samenzijn.

Het toernooi begint vrijdagavond 24 juni om 18.30 uur op Sportpark de Kabel aan de Parklaan in Heerhugowaard. Aanmelden kan via de mail: bedrijvenvoetbal@svw27.nl.
Voor meer info kan men ook terecht op de website van SVW '27.