NECK - De zaterdagploeg van SVW '27 heeft dinsdagavond een knappe overwinning behaald op bezoek bij het hoger geklasseerde DZS. De ploeg van trainer Miquel Tjong-A-Hung zegevierde in Neck met 1-2.

Na een aftastend begin, SVW '27 speelde net als afgelopen zaterdag tegen DTS (0-0) met enkele invallers, kwam de thuisploeg na tien minuten op voorsprong. SVW '27 groeide echter in de wedstrijd en drukte na de rust ook in cijfers uit.

Enigszins op weg geholpen door een eigen doelpunt wist Marlon Bornemann even later de 1-2 te maken wat achteraf de winnende bleek te zijn. De zege was met name te danken aan keeper Lando Sterrenburg die met enkele knappe reddingen zijn ploeg op de been hield.

SVW '27 staat met zeventien punten uit tien wedstrijden op een zevende plaats in de 4e klasse A. Komende zaterdag staat er voor de groen-zwarten een zware opgave op het programma als men op bezoek gaat bij de ongeslagen koploper Always Forward (17.00 uur). De Hoornse ploeg won dinsdagavond nog in een inhaalduel met 0-6 bij concurrent Kolping Boys.