HEERHUGOWAARD - Gemengde gevoelens bij SVW '27 waar zaterdag 1 aan een uitstekende reeks bezig is, maar de zondagploeg nauwelijks nog kan ontkomen aan degradatie.


SVW '27 (zat. 1) wist op bezoek bij Opperdoes alweer de vierde overwinning in vif wedstrijden te behalen. Door treffers van Marlon Börnemann en Luke Dekker hadden de gasten bij rust reeds een 0-2 voorsprong te pakken. Opperdoes deed in de slotfase nog wel iets terug, maar kon de groen-zwarten niet meer van de zege af houden.

SVW '27 speelt komende zaterdag om 14.30 uur in eigen huis de derby tegen Kolping Boys.

Zondag
De zondagploeg van SVW '27 pakte dit weekend het derde punt van dit seizoen, maar daar kon na afloop niemand tevreden over zijn. Tegnstander was namelijk De Kennemers, een ploeg die net boven de Heerhugowaarders staat, maar wel met acht punten voorsprong. SVW '27 kwam tweemaal op voorsprong via Leon Ayal en Christiaan Dolk, maar net zo vaak kwamen de gasten uit Beverwijk weer op gelijke hoogte (2-2).

SVW '27 heeft nog tien wedstrijd om degradatie uit de tweede klasse af te wenden, te beginnen komende zondag bij het hoog geklasseerde VIOS W.