HEERHUGOWAARD – SVW’27 heeft tegen de Foresters de derde overwinning op rij geboekt. WMC kende minder succes, de ploeg keerde puntloos terug uit Waarland, waar het aantrad tegen Con Zelo.

SVW’27 – de Foresters 2-1
Op sportpark ‘de Kabel’ had Aram Hakopov een groot aandeel in de 2-1 overwinning die SVW’27 boekte tegen de Foresters. De snelle aanvaller zag zijn inzet bij van richting veranderd worden door Christian Schoenmaker, wat de 1-0 opleverde. De tweede treffer kwam wél op naam van Hakopov, die de bezoekers nog wel zag scoren. Desondanks kon de thuisploeg de overwinning over de streep trekken, “Zeker terecht. Wij waren het laatste half uur de bovenliggende partij. Daarvoor was het een gelijkopgaande wedstrijd. Verder hebben wij puur op doorzettingsvermogen en strijdlust gewonnen” besluit Hakopov.

Con Zelo – WMC 3-1
In Waarland is WMC met 3-1 onderuit gegaan. “Uiteindelijk wel een terechte overwinning. We maken zelf twee stomme fouten na een prima eerst helft en dat hebben zij goed afgestraft” blikt Mark Oosterveer terug. “Het alles of niets van ons viel negatief uit met hun derde goal”. Namens de Heerhugowaarders wist Pim Nierop te scoren. Door de nederlaag heeft WMC niet kunnen profiteren van het puntverlies bij Hugo Boys, waardoor de formatie van Arnold de Block nog steeds de vierde plaats bezet.