HEERHUGOWAARD – Patrick van der Fits is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SVW’27. Op sportpark ‘de Kabel’ werd het nieuws afgelopen zondagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt door het bestuur van de Heerhugowaardse vereniging.

SVW’27 was duidelijk voor wat betreft het volgende seizoen. “Zowel het hoofdbestuur als de spelersgroep hebben aangegeven volgend seizoen door te willen gaan met de gehele technische en medische staf rond het eerste elftal” laat Hilko Kramer namens het bestuur weten. Ook Patrick van der Fits, die momenteel bezig is aan zijn tweede seizoen, zag een derde seizoen zitten.

Groeimogelijkheden
“Patrick heeft op zijn beurt aangegeven ook volgend seizoen nog hoofdtrainer te willen zijn, mede omdat hij tevreden is over de samenwerking en nog voldoende groeimogelijkheden ziet in het eerste elftal. Zeker wat betreft de huidige selectie, maar ook gezien de doorstroming vanuit de jeugd” vertelt Kramer. Het heeft erin geresulteerd dat de huidige technische en medische staf ook volgend seizoen bij SVW’27 actief blijft.

Voor het tweede elftal hoopt SVW’27 Bas IJsselstijn aan te stellen. Kramer: “Bas heeft een voorstel om volgend seizoen trainer te worden van het tweede van SVW’27 in beraad”.