HEERHUGOWAARD Het vertrouwen is er, maar de resultaten zijn schaars. SVW’27, dat eerder dit seizoen een mooie reeks wist neer te zetten, kwam één kwartier in de eerste helft niet meer te boven. Tegen Zilvermeeuwen wist het na rust wel dichtbij te komen. Genoeg was het echter niet, 2-3.

Met Zilvermeeuwen trof SVW’27 de ploeg die vorig seizoen in de finale van de nacompetitie verloor, en dit seizoen weinig punten behaalde. Voor de Heerhugowaarders leek het een mooie gelegenheid om punten te behalen tegen de Zaanse formatie. “Het eerste half uur speelden we verdedigend sterk” blikte Aram Hakopov terug. “Het laatste kwartier voor rust hebben we het echter weggegeven”. vervolgt de aanvaller.

In dat laatste kwartier voor rust wist Zilvermeeuwen driemaal te scoren, waardoor het duel beslist leek. Toch gaf SVW’27 zich niet zomaar gewonnen. Hakopov: “In de tweede helft hebben we hard gevochten om nog een punt eruit te halen, maar het mocht niet baten. We kunnen het wel, alleen belonen het ons niet”.

Via Sven de Ruiter en Bram Barhorst kwam de gastheer terug in de wedstrijd, maar de punten gingen mee met de ploeg uit Zaandam. “Helaas, maar dit is wel weer een leermoment dat je altijd scherp moet zijn tijdens een wedstrijd”.

Het duel KSV – SV Koedijk werd door de weersomstandigheden afgelast.