HEERHUGOWAARD In eigen huis kreeg SVW’27 met ruime cijfers klop van Texel’94. Twee klassen lager slaagde Hugo Boys er niet in om de kraker tegen Bergen te winnen.

SVW'27 – Texel'94 0-6
Op sportpark ‘de Kabel’ verloor SVW’27 afgetekend van Texel’94. ,,We verloren het op duel kracht. Texel troefde ons daar op af, en dan verlies je” baalde Sander Willemse na afloop.

Halverwege het duel leek het pleit al beslecht. Via twee doelpunten van Lesley Koning en een treffer van Jesper Arkenbout keek de Heerhugowaardse ploeg in de rust al tegen een 0-3 achterstand aan. In de tweede helft zorgen Yorgo Helleman, Patrick Nieboer en Koning voor de 0-6 eindstand. In de slotfase ontving aanvaller Bram Barhorst een rode kaart waardoor SVW het duel met tien man eindigde.

Hugo Boys – VV Bergen 2-4
Hugo Boys is er niet in geslaagd om de kraker tegen VV Bergen te winnen. ,,Het was alleen maar vechtvoetbal. We hebben mede door de wind geen moment kunnen voetballen” zei Bo Groen. ,,We begonnen de tweede helft met een 2-1 voorsprong. Daarna hebben we geen moment meer gevoetbald”.

Nadat de ploeg in de zesde minuut op achterstand kwam, wisten Jesper Hoogland en Thijs Wolkers de Heerhugowaarders op een 2-1 voorsprong te zetten. In het tweede bedrijf slaagde de ploeg van Jorgen Heurter er echter niet in om de winst te pakken, 2-4.