HEERHUGOWAARD - SVW`27 heeft in een doelpuntrijk duel VV Egmond verslagen. Onder herfstachtige weersomstandigheden kregen de toeschouwers liefst negen doelpunten voorgeschoteld op De Kabel. Drie daarvan waren er van de laatste weken toch al op schot zijnde Joeri Kloosterboer.

De ploeg van trainer Miquel Tjong A Hung begon goed aan het duel toen Leon Ayal de score opende. Na de gelijkmaker van Justin Recourt liet Kloosterboer, die in de laatste twee weken zowel in de beker als in de competitie doel trof, zich weer gelden. Met twee treffers in drie minuten bepaalde hij de ruststand op 3-1.

De tweede helft was de thuisploeg echter even niet bij de les en via Aelbers en Wijker kwamen de Egmonders zelfs op gelijke hoogte. Kloosterboer werd de gevierde man door zijn hattrick te voltooien en vervolgens wisten Regilio de Mees en Dennis Wagenaar de eindstand op 6-3 te bepalen.

SVW`27 dat met tien punten uit vijf wedstrijden op de derde plaats staat gaat komende zaterdag naar Sint Pancras om de derby tegen SV Vrone te spelen.