HEERHUGOWAARD - Drie weken geleden werd SVW’27 - HSV afgelast, komend weekend gaan beiden ploegen op herhaling. Drie weken geleden blikte de Boer terug op het seizoen tot nu toe en vooruit op de topper.

De Boer kijkt terug op het seizoen tot nu toe; “We zijn begonnen met een jonge groep in de derde klasse, ik denk dat het voor de groep een leerzaam jaar is. Maar als je het aan mij vraagt dan gaan we zo snel mogelijk weer terug na de tweede klasse” spreekt een ambitieuze de Boer.

HSV heeft zich ontpopt tot de aanstaande kampioen, aangezien de voorsprong op de nummer twee SVW’27 elf punten bedraagt en dusdanig groot is dat er van spanning geen sprake meer is. Temeer omdat de ploeg uit Heiloo een wedstrijd minder heeft gespeeld dan de Heerhugowaarders.

Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen beiden in 1-1. “Als je kijkt na die wedstrijd die eindigde in een gelijkspel is het zeker mogelijk dat wij die wedstrijd winnen, daar verdiende wij ook om te winnen. En het is een ideale wedstrijd om de kater van afgelopen zondag weg te spoelen” blikt de doelman vooruit op de wedstrijd van aanstaande zondag. “We gaan er alles aandoen om die wedstrijd te winnen” is de Boer vastberaden.

“Er zijn nog twaalf wedstrijden te gaan dit seizoen, we gaan ervoor om zo hoog mogelijk te eindigen en we hebben de derde periode nog te gaan. Wie weet dat we zo de nacompetitie nog bereiken” besluit doelman Danny de Boer zijn blik op de rest van dit seizoen.