WIJK AAN ZEE - Voor SVW’27 is het een sterk seizoen, iets wat met spelers van de club gedaan wordt. Komende zondag gaat de Heerhugowaardse ploeg verder op jacht naar de top drie.

SVW’27 mag zichzelf een compliment geven. Met spelers als Sander Willemse, Joost Groenveld, Aram Hakopov en Tim Kramer probeert de ploeg zo snel mogelijk terug te keren naar de tweede klasse.

In de eerste seizoenshelft pakte SVW’27 24 punten waarmee beslag werd gelegd op de vierde plaats. Met een wedstrijd minder gespeeld staat de ploeg vijf punten achter op de nummer twee. Kansen alom dus voor SVW’27, gecoacht door Patrick van der Fits. De komende weken zullen zeer interessant worden. In eigen huis speelt de ploeg nog tegen HSV en Beemster.

SVW’27 boekte diverse mooie overwinningen, zo ook tegen Wijk aan Zee. In het begin van dit seizoen wist de Heerhugowaardse formatie een 6-2 zege te boeken op Wijk aan Zee. Voor SVW te hopen dat komende zondag een soortgelijke prestatie kan worden neergezet.

Een harde leerschool voor Wijk aan Zee afgelopen weekend. Een 6-1 nederlaag betekende een slechte start voor Wijk aan Zee, de ploeg die twaalfde staat. Een opvallende plaats aangezien de ploeg vorig jaar vierde eindigde en mocht meedingen om promotie naar de tweede klasse.

Lex Aardenburg
Bij Wijk aan Zee is Lex Aardenburg een belangrijke schakel. In zijn derde seizoen bij de ploeg is hij met zeven treffers club topscoorder. In zijn eerste seizoen was hij met 21 doelpunten ook al club topscoorder. Mooie statistieken. De grote vraag is in hoeverre SVW’27 de aanvaller kan afstoppen. Een mooie opgave voor de defensie van de Heerhugowaarders. Met negentien tegentreffers is SVW’27 de één na minst gepasseerde defensie. Er kan dus gesteld worden dat de ploeg zijn zaken verdedigend uitstekend op orde heeft.