HEERHUGOWAARD SVW’27 heeft op bezoek bij DWS in de slotfase een punt weten te pakken. Hugo Boys en KSV slaagden erin om de volle buit te pakken.

DWS – SVW’27 2-2
In Amsterdam wist Bram Barhorst vlak voor rust de openingstreffer te maken, maar de thuisploeg draaide de stand volledig om. Het zorgde ervoor dat SVW’27 tegen een nederlaag leek aan te lopen. In extremis pakte de Waardse formatie echter toch een punt, dankzij een doelpunt van Tim Kramer. “Zeker verdiend” vond Sander Willemse. “Er lagen veel ruimtes in de omschakeling, maar daar hebben we te weinig mee gedaan. Aanvallend is DWS altijd dreigend” aldus Willemse, die uiteindelijk toch een punt overhield aan het treffen met de Amsterdamse formatie.

Alcmaria Victrix – Hugo Boys 1-6
Op bezoek bij Alcmaria Victrix heeft Hugo Boys een keurige 1-6 overwinning behaald. “Het verliep heel gemakkelijk. We hebben ze eigenlijk totaal weggespeeld” blikt Jeffrey de Cocq van Delwijnen terug. “We waren ook wel gebrand op een goed resultaat na die slechte beurt van vorige week. We speelden echt goed vandaag, al had het duel eigenlijk wel in dubbele cijfers moeten aflopen” besluit de Cocq, die met twee doelpunten een belangrijk aandeel had in de overwinning. Naast een eigen doelpunt van Alcmaria wisten Bob de Wit en Bo Groen te scoren.

KSV – Con Zelo 2-1
In eigen huis heeft KSV een 2-1 overwinning geboekt op Con Zelo. Dankzij twee doelpunten van Jonathan Zonneveld won de Heerhugowaardse ploeg voor de tweede keer op rij. “Wij hadden veel kansen” zag Ooms, “Een verdiende overwinning”.

KSV, dat vorige week knap won bij Hugo Boys (2-3), slaagde er afgelopen zondag dus in om Con Zelo te verslaan. Door de twee overwinningen op rij klimt de ploeg van coach Ooms naar een verdienstelijke zesde positie.