KOOG AAN DE ZAAN – Op bezoek bij subtopper KFC speelde SVW’27 met 0-0 gelijk. De Heerhugowaarders blijven door de puntendeling voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen.

,,In de eerste helft waren we minimaal gelijkwaardig aan elkaar en er waren voor beide teams kansen” zei Aram Hakopov na afloop. Op het kunstgrasveld van KFC ging het spel heel snel. ,,In de tweede helft zette zij meer druk om een doelpunt te maken, maar omdat onze verdediging goed stond lukte dat niet” vervolgde de SVW’27 aanvaller.

Uiteindelijk eindigde het duel zoals het begon. ,,Over hele wedstrijd is een terechte uitslag. Alleen hadden wij liever gewonnen, omdat wij de punten momenteel hard nodig hebben” aldus Hakopov. Doordat hekkensluiter Alkmaarsche Boys wist te winnen is de voorsprong op die ploeg nog maar vier punten. ,,Ik ben tevreden over ons spel, want ondanks zoveel geblesseerden presteren wij toch om niet de mindere te zijn en zo punten te pakken. Ik heb alle vertrouwen in de komende wedstrijden”.