HEERHUGOWAARD – SVW’27 heeft geen punten overgehouden aan het inhaalduel tegen Spartanen. In een rommelig duel leed de Heerhugowaardse ploeg een nipte nederlaag, 0-1.

Vorige week deed SVW’27 nog goede zaken door op eigen veld directe concurrent Beemster met 2-1 te verslaan. Tegen Spartanen hoopte de ploeg van trainer/coach Rene van Marsbergen die zege een vervolg te geven.

Het gebeurde echter niet in het duel dat over en weer ging. ‘We deden zeker niet voor ze onder en hadden ook onze kansen’, zag Joost Groenveld. Vlak voor rust tekende Luc Houter voor de 0-1.

‘Voornamelijk in de slotminuten van de tweede helft hadden we zeker de gelijkmaker kunnen maken. Helaas verzuimden we te scoren.’ Onder meer Bram van Wetering was met een kans dichtbij, maar zijn omhaal leverde geen treffer op.

SVW’27 – Spartanen 0-1 (0-1)
0-1 Luc Houter