REGIO In de tweede klasse heeft SVW’27 wederom een nederlaag moeten incasseren. De Heerhugowaarders verloren van Spartanen. In de vierde klasse boekte WMC een knappe overwinning. Ook KSV wist de drie punten te pakken.

Spartanen – SVW’27 4-1
In Wognum verloor SVW’27 met 4-1 van Spartanen. ,,We begonnen goed aan de wedstrijd en gaven weinig weg” zei Tim Kramer na afloop. ,,Na een half uur schoten zij de bal van dichtbij binnen en even later maakte het de 2-0. In de tweede helft begonnen we sterk en kregen we wat kansen wat uiteindelijk resulteerde in een mooi doelpunt van Sven de Ruiter”.

Een minuut later was Spartanen wederom trefzeker. ,,Dit gebeurde in buitenspelpositie maar dat werd genegeerd door de scheidsrechter” vervolgde Kramer. ,,Verder is er weinig gebeurd. Een kwartier voor tijd scoorden zij uit een vrije trap de 4-1. Enigszins geflatteerd maar al met al wel een terechte nederlaag”.

KSV – Nieuwe Niedorp 2-0
In eigen huis versloeg KSV laagvlieger Nieuwe Niedorp. ,,Een terechte overwinning” vond Bart Velseboer. ,,Het was geen hele goede wedstrijd maar het verdiende maar een winnaar”. KSV werd de ploeg die de punten pakte. Via Bart Velseboer en Don van Sermondt wist de ploeg de zege te behalen.

De ploeg blijft hierdoor meedraaien in de subtop van de vierde klasse. Het is een knappe prestatie van de ploeg van Tristan Ooms. Komende zondag staat er een graadmeter op het programma. Dan neemt KSV het in eigen huis op tegen VV Bergen.

SV Koedijk – WMC 0-1
,,Er is keihard gewerkt en ik ben erg trots op het elftal” reageerde Mark Oosterveer na afloop van de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen koploper SV Koedijk. De overwinning mag met recht een knappe prestatie genoemd worden, aangezien de Koedijkers tot gisteren slechts eenmaal hadden verloren.

,,We speelden wat meer ingezakt dan normaal. We lieten hun het spel maken en probeerde in de omschakeling gevaarlijk te worden” vervolgt de aanvoerder. ,,Vanuit een goede organisatie denk ik dat we verdiend gewonnen hebben”. Via Nordin Ourhris kwam WMC vlak na rust op een 0-1 voorsprong. ,,De 0-2 werd nog afgekeurd vanwege buitenspel. We hebben weinig weggegeven”.