HEERHUGOWAARD - In de laatste wedstrijd van seizoen 2023/2024 heeft Team Schroevengroothandel.nl gelijk gespeeld tegen Team WBV uit Wormerveer.


Peter Berndsen en Fred Groen beten de spits af tegen Jan de Wit en Reinier Schretlen. Vanaf de start ging het tot 10 beurten redelijk gelijk op. Maar vlak daarna kwam bij Peter de klad erin en ging Jan meer en meer scoren. Jan was niet meer te houden en ging uit in 26 beurten. Eindstand 17-35.


Fred ging het een stuk beter af. In tegenstander Reinier zat weinig concurrentie. Fred kon lekker zijn eigen spel spelen en dat zorgde ervoor dat hij met grote stappen snel uit was. Reinier kon hier niets tegen inbrengen. Eindstand 30-13 in 25 beurten.

Tussenstand 2-2.

In de tweede ronde moesten George Kenter tegen Jan Gieskens en Hans Handgraaf tegen Dirk van Mourik. George had aan Jan vanaf de start weinig te duchten. Ondanks dat het voor het gevoel niet helemaal lekker ging bij George speelde hij toch een degelijke partij. Jan kon weinig inbrengen waardoor de eindstand 30 tegen 17 voor George was in 42 beurten.

Hans had het daarentegen erg moeilijk tegen Dirk. Van meet af aan liep hij tegen een achterstand aan. Dirk scoorde veel regelmatiger dan Hans waardoor het verschil steeds bleef oplopen. Dirk won de partij in 24-35 in 37 beurten.

Eindstand 4-4

Door deze uitslag is WBV geëindigd op plek 2 achter Beekman HPL op 1 punt verschil. Team Schroevengroothandel is op een respectabele 6e plaats geëindigd.

Vanuit het team gaat de dank uit naar de sponsors: Miller's Biljartcentrum en Schroevengroothandel.nl.

Deze laatste wedstrijd was tevens het einde van de samenwerking met hoofdsponsor Schroevengroothandel.nl "We hebben vijf seizoenen gebruik mogen maken van deze samenwerking. Maar aan alles komt een einde. Namens het team wil ik onze hoofdsponsor graag bedanken voor de fijne jaren", zo laat Leo de Jong namens het team weten.

"Ik kan u vast mededelen dat er volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor voor ons team klaarstaat. De naam van dit bedrijf is GNI Techniek (INFRA) uit Zwaag. Hier zijn wij ontzettend blij mee, zodat we weer aan aantal jaren van onze hobby gebruik kunnen maken".