HEERHUGOWAARD - In de thuiswedstrijd tegen CONSTRUCTOR uit Warmenhuizen, hebben de spelers van Team SCHROEVENGROOTHANDEL.NL- TOGGLER PLUGGEN, wederom de punten gedeelt. Op papier is dit team de grootste kanshebber op de titel, dus geen slechte performance.

Fred Groen speelde tegen Jim Anneveldt, en had het zwaar. Jim starten met een serie van 5, en kon de voorsprong uitbouwen, waardoor het na 19 beurten 11-20 stond in het voordeel van Jim. Daarna maakte Fred nog 10 caramboles in 5 beurten, maar daar bleef het bij. Jim maakte de partij uit in beurt 34 (19-30).

In de partij van Dirk van Mourik tegen Peter Vlaar ging het wel gelijk op. De eerste 10 beurten gebeurde er nog weinig. Daarna was het steeds stuivertje wisselen. In de eindfase werd het pas echt spannend. In de 35e beurt was de stand 29-29, met nog 6 caramboles te gaan. Ondanks een 3,2 en 1 score van Peter, was het Dirk die uitging met een serie van 5. Peter moest nog 3 in de nabeurt, maar kwam tot 1. Eindstand 35-33 in 39 beurten.

Kopman, Perry Tuin begon voortvarend aan zijn partij tegen Henk Overmars. Tot beurt 18 ging het gelijkop en was er nog niets aan de hand. Vanaf dat moment kwam Henk beter in zijn spel, en verzilverde dat met punten. Daardoor werd het gat steeds groter met Perry. Met strak en stevig spel was Henk uiteindelijk de eerste die uitwas. (23-35 in 32 beurten).

Hans Handgraaf kon de stand nog gelijk trekken door van Jan Posthumius te winnen. Vanaf de start was duidelijk dat de vorm bij Hans sterk aanwezig was. Door constant boven de 1 te spelen was Hans ongrijpbaar voor Jan. Hierdoor werd het een eenzijdige partij die beslecht werd in de 24e beurt door Hans, met een moyenne van 1.250. (30-20).

De komende wedstrijd is uit in Den Haag tegen team 'BEER DE JONG', de huidige nummer 2 in de ranglijst.