HEERHUGOWAARD - De bekerwedstrijd tegen "Denksportcentrum 't Spaerne" is door Schroevengroothandel-Toggler pluggen verloren. Omdat de verschillen niet erg groot waren, bleef het tot het eind spannend.

Leo de Jong en Fred Groen traden als eerste aan tegen Ab Lenaers en Marcel Scheffer. De Jong won moeizaam de 1e set, waar Lenaers nog wat opstartproblemen kende. Maar Lenaers maakte dit goed in de 2e en 3e set. Uitslag 1-2. Groen had aan Scheffer een taaie. De 1e set ging kansloos verloren. Maar dit werd in de 2e set meer dan goed gemaakt door Groen.

In de 3e set had Scheffer nog wat opgespaarde energie over, waardoor de strijd gelijk opging. Beide spelers hadden moeite om de set, en dus de overwinning naar zich toe te trekken. Uiteindelijk trok Scheffer aan het langste eind. Uitslag 1-2. Halverwege stond de thuisploeg nog met lege handen. De taak aan Perry Tuin en Hans Handgraaf om de achterstand weg te poetsen. Tuin trad aan tegen Sander Jonen, en had het in de beginfase erg lastig. De 1e set ging dan ook naar Jonen. In de 2e set kon Tuin zich herpakken, en won deze met verve. Ook hier kwam het wederom aan op de 3e set. In deze beslissende set kon Tuin lang mee gaan, maar moest uiteindelijk buigen. Ook hier was de eindstand 1-2. Het verlies was hierdoor een feit.

Handgraaf speelde gelijktijdig een sterke partij tegen Volkan Cetin. Set 1 verliep degelijk, en liep Cetin de eerste averij op. Set 2 was Cetin de bovenliggend partij, en kon Handgraf weinig uitrichten. In de 3e set ging Handgraaf helemaal los. Van de 7 beurten miste Handgraaf er één, en maakte een aantal mooie series, met als slotserie een 6, en een prachtig gemiddelde van 2.143!! Dit maakte het verlies nog enigszins dragelijk. Team Denksport 't Spaerne wensen we veel succes in de 4e ronde van het bekertoernooi.

Vandaag, 18 maart speelt het team wederom thuis. Dit betreft de competitiewedstrijd tegen Cafe de Pijp uit Rotterdam.