HEERHUGOWAARD - Thalissa Wijkstra begon al op haar 6e met de Trampoline sport en nu is ze op 11-jarige leeftijd als jongste springster van de Eredivisie al drievoudig Nederlands Kampioen.

Ze is hiermee geselecteerd voor het Wereld Kampioenschap in Tokio, een droom dit uitkomt! Helaas zijn de kosten voor deze reis ontzettend hoog en hebben de moeder en de familie van Thalissa daar geen geld voor. Jumpsquare Heerhugowaard komt daarom in actie om dit jonge Trampoline talent een handje te helpen.

Sponsor Jump clinic
Op zaterdag 12 oktober kunnen alle fans van Thalissa een Jump Clinic komen volgen bij Jumpsquare Heerhugowaard. De opbrengst van deze middag wordt door Jumpsquare verdubbeld en aan Thalissa gedoneerd. Samen met andere initiatieven uit haar omgeving, hoopt Thalissa zo voldoende geld bij elkaar te krijgen om haar droom te verwezenlijken en Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Wereld Kampioenschap.

Liefde voor de trampoline sport
Trampoline springen geeft Thalissa het ultieme gevoel van vrijheid, het voelt zelfs of dat ze vliegt. Dat gevoel en de liefde voor de sport draagt ze graag over aan anderen. De eerste trick van Thalissa was de salto achterover. Inmiddels traint ze 6 keer per week en zit ze op een niveau waarbij ze oefeningen uitvoert met daarin wel 6 verschillende dubbele salto's.

Kom in actie
We mogen trots zijn op een supertalent als Thalissa. Het zou zonde zijn als ze door het gebrek aan geld het Wereld Kampioenschap zou moeten missen. Kom in actie en doe mee aan de Sponsor Jump Clinic bij Jumpsquare Heerhugowaard. Ga naar www.jumpsquare.com en reserveer een Jumpsessie van 60 minuten Vrij Jumpen op één van de volgende tijdstippen: 12:00 – 13:00 uur / 13:30 – 14:30 uur / 15:00 – 16:00 uur. De kosten zijn gelijk aan het reguliere tarief, je betaald €12,99 per 60 minuten incl. speciale Jumpsokken die je mag houden