GROOTEBROEK – Na vijf wedstrijden draait TT DOV nog altijd mee in de bovenste regionen. Tegen directe concurrent Stede Broec werd er met 3-7 gewonnen.

Na een vakantie was Eric Wijman weer van de partij. ,,We konden met het voltallige team aantreden wat wel vertrouwen gaf” aldus Wijman. ,,De start van de wedstrijd was niet veelbelovend. Lennart Bloothoofd begon en na drie games was de wedstrijd klaar, 1-0 achter. Gelukkig stak Erik Heemskerk in prima vorm en maakte de 1-1”.

Na het verlies van Eric Wijman in zijn eerste wedstrijd gingen Heemskerk en Wijman dubbelen. ,,We zijn inmiddels erg goed op elkaar ingespeeld en wonnen de dubbel vrij gemakkelijk in drie games. Het stond weer 2-2” zei Wijman. ,,Daarna hebben we als team het hele goede middag gespeeld. We hebben na het dubbel slechts één wedstrijd nog verloren en de rest ging naar DOV”.

Erik Heemskerk won in een zinderende laatste wedstrijd van Rogier Wijnker, de kopman van Stede Broec. Na 11-9 in de vijfde game trok Erik Heemskerk aan het langste eind. Wijman: ,,We zijn erg tevreden met de 3-7 overwinning. Na vijf wedstrijden staan we er beter voor dan gedacht. Als we deze lijn kunnen voortzetten zou deze competitie nog wel eens een heel mooi slot kunnen krijgen”.