HEERHUGOWAARD De Heerhugowaardse tafeltennissers van DOV zijn de voorjaarscompetitie goed begonnen. De ploeg wist de Brug met 6-4 te verslaan.

,,We zijn goed begonnen” sprak Eric Wijman na afloop. Samen met zijn teamgenoten Erik Heemskerk en Lennart Bloothoofd slaagde hij erin om de Brug op een nederlaag te trakteren. De opponent uit Apeldoorn eindigde vorig seizoen tweede in de derde divisie, wat laat zien hoe sterk het begin van DOV is.

In het eerste duel van de nieuwe competitie wisten Erik Heemskerk en Lennart Bloothooft twee wedstrijden te winnen, terwijl Wijman één wedstrijd won. ,,Samen met Erik Heemskerk wonnen we ook de dubbel” vervolgt Wijman. ,,Het was een spannende wedstrijd waarbij het heen en weer golfde. Het publiek kwam vol aan haar trekken met schitterende ballen die vanuit het achterveld op de tafel werd gespeeld. Het was een spectaculaire wedstrijd”.

Komende zaterdag staat het tweede competitieduel op het programma. TT DOV gaat dan op bezoek bij het tweede team van Assen, dat dit weekend met 9-1 verloor van Stede Broec.