HEERHUGOWAARD - De turnselectie van SiU Heerhugowaard heeft zich vlak voor de start van het nieuwe wedstrijdseizoen in het nieuw gestoken. De prachtige pakjes, met een vleugje “SiU paars” en voorzien van tientallen strass-steentjes, schitteren je werkelijk tegemoet.


24 en 25 november zijn de pakken gelijk in gebruik genomen. De eerste wedstrijd van seizoen 2018-2019 vond plaats in Hippolytushoef. Verdeeld over 8 wedstrijden wist SiU 14 medailles in de wacht te slepen. Goud was er voor: Ai Qin van der Sloot, Iris Meijer, Kirsten Rood, Lizz van Barneveld en Naomi Oostmeijer. Zilver voor: Dewi Kerkhoven, Elin Haak en Steffy de Jong. Brons voor: Alyssa Klinge, Carola van Langen, Noa Spruijt en Sophie Wegman. Brons voor de vierde plaats: Melissa van der Velde en het brons voor de vijfde plaats was voor Sita Pepping.

De club mag terugkijken op een succesvol weekend!

SiU is een gymnastiek vereniging met ruim 750 leden. Elke week bieden zij bijna 100 lesuren aan in verschillende disciplines zoals ouder & kindgym, kleutergym, recreatief turnen, selectie turnen, Streetdance, acrogym, trampolinespringen, dames en heren conditie, seizoenfit en aerobics