OBDAM - In navolging van de AZ Selectiedag 2017 bij Victoria-O zal AZ voor de tweede maal terugkomen naar het prachtige sportcomplex in Obdam gedurende de meivakantie en wel op vrijdag 4 mei aanstaande.

Jongens, meiden, keepers en veldspelers geboren tussen 2004 en 2010 krijgen wederom de kans om zijn/haar voetbal 'skills' te tonen aan de aanwezige AZ scouts, AZ spelers maar ook aan de belangstellende ouders, verzorgers, familie en vrienden.

Deelname aan de AZ Selectiedag is in ieder geval dé kans om in beeld te komen bij de AZ jeugdopleiding. Voor deze ene dag in het jaar verruilt Voetbalvereniging Victoria-O in Obdam haar eigen clubkleuren (oranje-zwart) voor de clubkleuren van AZ (Zwart-Rood-Wit) en maken we er met elkaar een echt regionaal AZ voetbalfeest van. “Vorig jaar was dit prachtige voetbalevenement een enorm succes voor de meer dan 250 deelnemende voetballers en voetbalsters”, aldus Bestuurslid & Voorzitter van de technische commissie Marco van de Koppel. "Ook de komende editie gaan we voor een uitdagende en sportieve AZ Selectiedag."

Ervaren trainers van Victoria-O verzorgen in samenwerking met AZ trainers de trainingen gedurende de dag en ook de AZ mascottes Herry & Berry zijn de hele dag van de partij. Victoria-O is binnen West Friesland een middelgrote voetbalvereniging waar veel jongens, meiden, heren en dames wekelijks met veel plezier voetballen.

De vereniging kenmerkt zich door een gemoedelijke dorpssfeer, de organisatie van tal van activiteiten voor haar leden en professionalisering van de uitvoering van voetbaltechnische zaken. De club staat hierdoor middenin de samenleving en dát is wellicht de meest belangrijke reden waarom een voetbalevenement als de AZ Selectiedag zo bij Victoria-O en talentvolle voetballers uit haar directe omgeving past.

Kijk hier voor meer informatie.