HEERHUGOWAARD - Voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van voetbal én hun vaardigheden willen verbeteren organiseert Reiger Boys in de zomervakantie een Vakantie Voetbalschool

'We merken dat er behoefte is onder de leden om iets extra's te doen in de vakantieperiode en gelukkig hebben we een groep enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn de organisatie op zich te nemen. We zijn blij dat Heerhugowaard Sport snel hun medewerking verleenden zodat we snel konden starten met de organisatie. De eerste inschrijvingen kwamen snel binnen, dit merken we ook met onze Voetbaldagen en de Voetbalschool." aldus Rick Zwanenburg, bestuurslid Voetbalzaken Facilitair (a.i.) van Reiger Boys.

De Vakantie Voetbalschool wordt gehouden in de eerste (dinsdag 7 juli t/m donderdag 9 juli) en tweede week (dinsdag 14 juli t/m donderdag 16 juli) van de zomervakantie. De voetbalschool duurt van 9.30 uur tot 16.00 uur, dus zonder overnachting.

Naast trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers, een toernooivorm en andere activiteiten zal er ook op FIFA skills getraind worden. Alle deelnemers krijgen een eigen oefenbal en mogen deze houden.

Er is plaats voor maximaal 60 jongens en meiden per keer in de leeftijd onder 10 tot en met onder 15 (9 jaar tot en met 15 jaar). Je hoeft geen lid te zijn van Reiger Boys om deel te nemen. Voor meer informatie, kosten en inschrijven, zie: https://www.reigerboys.nl/jeugd/jeugd-nieuws/6564-vakantie-voetbalschool-bij-reiger-boys