REGIO – Met twee treffers boog Bart Velseboer een 1-0 achterstond om waardoor KSV drie punten meenam naar Heerhugowaard. In diezelfde klasse verloor Hugo Boys met 1-0 bij laagvlieger Victoria O.

SVW’27 – Zaanlandia 1-4
Na zes opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag ging SVW’27 tegen Zaanlandia met 1-4 onderuit. “In de eerste helft was het weer tegenhouden en compact staan. Zij hadden in het begin enkele mogelijkheden op de 0-1”, zei Tim Kramer na afloop. “We kwamen moeilijk aan voetballen toe maar verdedigend hielden we stand.”

In de tweede helft bracht Leon Ayal de Heerhugowaarders op een 1-0 voorsprong. “Daarna bleef Zaanlandia komen en kregen we het steeds moeilijker. Ze kregen de kansen en rondde het ook keurig af”, vervolgde Kramer. “Al met al een terechte nederlaag.”

Victoria O – Hugo Boys 1-0
Door een benutte penalty verloor Hugo Boys met 1-0 van Victoria O. “De eerste helft verliep rommelig aan onze kant en we leden veel balverlies. Na rust startten we beter en kregen in het eerste kwartier twee honderd procent kansen maar benutte deze niet”, zei Jorgen Heurter na afloop. “Na de penalty kregen we ook nog een paar goede kansen maar deze werden niet benut.”

Alcmaria Victrix – KSV 1-2
Nadat KSV de kansen niet afmaakte wist Rick Does de score voor Alcmaria Victrix te openen. Daarna ging Bart Velseboer op een snelheid langs de verdediging waarna hij de gelijkmaker maakte. Nadat er een levensgrote kans werd gemist scoorde Velseboer de winnende 1-2. “Dat was wel een verlossing omdat we zoveel kansen niet hadden benut.” zei de doelpuntenmaker.

VZV – WMC 1-2
Op bezoek bij hekkensluiter VZV won WMC met 1-2. Nadat de thuisploeg via een fraai doelpunt de score had geopend boog de Heerhugowaardse ploeg de stand om dankzij treffers van Hans Schuit en Cengiz Ozhazinedar. “Het was een matige eerste helft en in de tweede helft hebben we veerkracht getoond.” aldus Mark Oosterveer.