HEERHUGOWAARD – Komend weekend staan er boeiende confrontaties op het programma. De belangen zijn verschillend. Waar Reiger Boys en Hugo Boys op jacht gaan naar de vierde opeenvolgende overwinning, hoopt SVW’27 de eerste punten van het seizoen te behalen.

Sporting Andijk – Reiger Boys
Het Heerhugowaardse Reiger Boys kent een sterke start. De ploeg van coach Wesley Visser won de eerste drie duels en strijd zondag voor de vierde zege. Dat zal dan moeten gebeuren op bezoek bij Sporting Andijk, de huidige nummer vijf van de ranglijst. Reiger Boys zal ongetwijfeld de resultaten van vorig seizoen tegen de ploeg uit Andijk willen evenaren. Het won thuis met 5-0, en uit boekte het een 0-6 zege.

Texel’94 – SVW’27
Voor SVW’27 staat er komende zondag een uitwedstrijd tegen Texel’94 op het programma. Op het eiland is de taak duidelijk, de eerste punten van het seizoen pakken. “Ondanks de drie nederlagen hebben wij nog steeds alle vertrouwen dat we de drie punten aanstaande zondag gaan pakken” aldus Aram Hakopov die vol goede moed is voor het uitduel.

“Het wordt wel een zware wedstrijd, omdat Texel een zeer fysieke en stugge ploeg is. Wij moeten het hebben van onze voetbalkwaliteiten en zoveel mogelijke duels vermijden” vindt de aanvaller van SVW. “De wedstrijd gaat zeker zwaar worden en wij onderschatten Texel’94 zeker niet, maar zolang we onze kwaliteiten goed gebruiken gaan wij daar drie punten halen” besluit Hakopov.

VV Bergen – Hugo Boys
In en tegen Bergen staat er voor Hugo Boys een lastig duel op het programma. De Heerhugowaardse formatie treft in de plaatselijke VV een titelkandidaat, en een plek die er afgelopen weekend in slaagde om het sterke de Rijp op een 0-0 gelijkspel te houden.

Voor de Noordenders, die afgelopen weekend een klinkende 8-2 overwinning boekte op VZV, kunnen komende zondag ook zien waar ze zelf staan. Aftrap 14.00 uur.