'T KRUIS - Kersverse vierdeklasser KSV is met een verrassende naam op de proppen gekomen ter versterking van de selectie. Voormalig prof Danny Post, tot voor kort nog actief voor Almere City FC, zal komend seizoen het blauwe shirt van de Kruizer Sport Vereniging gaan dragen.


KSV, enige weken geldeen gekroond tot kampioen van de vijfde klasse maakte het nieuws op de eigen socials bekend: "Danny Post heeft een mooie profcarrière achter de rug bij onder andere VVV Venlo en Almere City. Danny zal als speler aansluiten bij de selectie en zal daarnaast ook de rol als assistent-, techniek en tactiek trainer invullen. Een mooie aanvulling voor de talentvolle jonge groep. (Foto Café Bruine Paard Amsterdam - Jitse Mulder - Danny Post)"

De 35-jarige Post begon zijn profloopbaan in 2008 bij HFC Haarlem, speelde daarna een aantal wedstrijden voor FC Groningen en SC Cambuur en kwam daarna twee jaar uit voor FC Dordrecht, liefst 8,5 jaar voor VVV-Venlo en de laatste 2,5 jaar voor Almere City FC waarmee hij vorig seizoen de promotie naar de Eredivisie meemaakte. Post was afgelopen seizoen de allereerste speler die zodoende een eredivisiegoal voor de Almeerders wist te maken toen hij doel trof tegen FC Twente.